Over ons

Over Social Idea

Als drijvende kracht achter Social Idea, is mijn passie voor creativiteit ontstaan tijdens mijn studie Ondernemerschap & Retailmanagement in Groningen. De intrigerende wereld van sociale media trok meteen mijn aandacht, en sindsdien heb ik me volledig toegelegd op het verkennen en specialiseren binnen dit domein. Met waardevolle ervaringen bij diverse bedrijven in het beheren van sociale media, heb ik bewezen effectieve strategieën te kunnen ontwikkelen die tastbare resultaten opleveren. Mijn focus ligt op het ondersteunen van bedrijven en het creëren van opvallende, doeltreffende sociale media-campagnes die hun doelgroep aanspreken.

Met deze ervaringen op zak streef ik ernaar zoveel mogelijk bedrijven te ondersteunen op het gebied van sociale media – jouw succes is ons succes.

Hugo Steenbergen | Eigenaar

Onze missie

Onze missie bij Social Idea is om bedrijven te voorzien van doelgerichte en creatieve sociale media-oplossingen. We streven ernaar om met onze ervaring en expertise een partner te zijn voor bedrijven, waarbij we op maat gemaakte strategieën ontwikkelen die de online aanwezigheid versterken. Ons doel is om de unieke identiteit van elk bedrijf te laten schitteren en hen te helpen opvallen in het digitale landschap door middel van doordachte en effectieve sociale media-initiatieven.

Onze visie

Onze visie bij Social Idea is om waardevolle verbindingen te creëren tussen merken en hun doelgroep door middel van authentieke en doelgerichte sociale mediacontent. Met een empathische aanpak streven we ernaar om unieke en creatieve strategieën te ontwikkelen die het maximale potentieel van jouw sociale kanalen benutten – Jouw succes is ons succes.

Jouw bedrijf

online zichtbaar maken?